Kerstmenu 2018

Voorgerecht

Vitello Tonata
op wijze van de chef geserveerd
of
Gebakken Coquilles
met een crème van pastinaak en gebakken spekjes
of
Eendenpaté
op kletsenbrood en cranberry compote

**Vegetarische soep

Hoofdgerecht

Konijn rugfilet
omwikkeld met spek, gevuld met tuttifrutti op een bedje risotto van gort en stukjes kastanje
of
Vis Crumble
Vispannetje met een krokante korst van pijnboompitjes en oude kaas gevuld met zalm, kabeljauw en meerval
of
Wildragout
op een bedje van aardappelpuree en beerbattered unionrings

** Gevulde Portobello
op een bedje van linzenrisotto

Dessert

Koffie of thee
met een likeur naar keuze
of
Chocolade mousse
of
Dessert ‘De Verleiding’
met alleen maar verleidelijke heerlijkheden

44,95 p.p.
39,95 p.p. ** 
Vegetarisch menu